Topp Hetaste Elbilar

Tror du att elbilar är tråkiga och fula? Då ska vi nu berätta för dig om några av de snyggaste elbilarna som finns. Det finns många snygga elbilar som dessutom är riktigt bra för miljön. I denna artikel kan du läsa om de hetaste elektriska bilarna som finns på marknaden idag och vi lovar att du kommer bli förvånad över hur snygga de är!

BMW i8

Topp Hetaste ElbilarBMW gör alltid snygga bilar, och elbilen i8 är verkligen inget undantag. Den är snygg och sportig, samtidigt som den går från 0-100 km/h på bara 4,4 sekunder. BMW i8 är en hybrid som fungerar både på el och bensin, men givetvis är eldriften både det billigaste och miljövänligaste alternativet att köra på. Bilen har även gjorts i en Roadster-modell, prislappen ligger för den på 1,6 miljoner kronor.

DS E-tense och Nissan Leaf

DS E-tense är en riktigt snygg sportbil i futuristisk design och med riktigt bra prestanda. Den har 402 hästkrafter i kombination med noll utsläpp, bättre än så kan det väl knappast bli. Tänk dig en eldriven racerbil som är snygg, miljövänlig och snabb på en och samma gång. Det låter nästan för bra för att vara sant, men E-tense är allt detta i en och samma bil.

Nissan Leaf från 2016 må inte vara någon sportbil, men det är en snygg vardagsbil som drivs av elektricitet. Den har ett batteri med en kapacitet på 30 kilowattimmar, till skillnad mot sin föregångare som hade 24. Denna snygga elbil är inte så dyr i inköp som de två vi tidigare nämnt, men den har inte samma prestanda heller. Dock är det en snygg och bra bil för den miljömedvetna.